Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • iMaverick

    addikt

    válasz cappa72 #42959 üzenetére

    (Egyébként nekem elsőre a ROM nagyon furcsa volt, hiszen Read Only Memory-t jelent. Ehhez képest...)

    Ez nekem is furi volt...

    (#42950) bigbuda

    Nem is értem miért nem hozzák a Canon EOS 40D-m minőségét a telefonok. Talán mert alapjáraton nem arra vannak kitalálva. Sztem amugy a jobb minőségű kamerák is olyan szinten ratyik, hogy fotózásnak nem igazán nevezném. Ha valaki bohóckodni akar, jók ezek, ha fotózni, vegyen egy dSLR-t, nem olyan drágák már.

    Azért vannak ám szintek... Momentán ha annyira sz@r (zajos) képeket csinál a telefon, ami még nagy jóindulattal sem nevezhető fényképnek, akkor az eléggé problémás. Namost persze, az ember vegyen tükörreflexeset, az majd jól megmutatja... Meg hát! Azt hogy milyen drága, nagy darab, ezáltal esetlen.

    Ezért szoktam(kom) írni, hogy kompromisszumokkal bár, de azért csináljon már legalább megközelítőleg olyan képeket a telefon, mint egy 10eFt-os kompakt!

    Nekem is itt lóg a falon a Canon IS2 (annó 99eFt volt, németországi szürkeimportba), de egyszerűen annyira macerás (súlyos, állandóan leszívja az aksikat), hogy inkább a teló kameráját használom. (Persze esküvőre viszem a Canon-t, de pl. egy kerti bográcsolásnál nem fogok szerencsétlenkedni vele...)

    [ Szerkesztve ]

    "Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)

Új hozzászólás Aktív témák