Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz aytukabozs #61294 üzenetére

    Allwinner A13-hoz:

    Nagyon vigyázni kell az A13-al, nem igazán jók a cwm-ek rá, univerzális jó nem nagyon van, ha olyant találtál ami a te típusodon biztos teljesen jó és nem téglázza le visszaállításkor (nem fogsz), csak akkor használd.
    A13-on adb shell-ben szoktuk dd-vel menteni a partíciókat. Nem tudom mit akarsz rárakni, gyakorlatilag nincs két egyforma mégha ugyanúgy néz is ki. Pl. a touch szinte 101% hogy nem fog menni másik rommal, nem beszélve a kameráról, szenzorokról, wifi ...
    Csak akkor fogj neki bárminek ha van a gyári szoftodról flashelhető rom (gyártó honlapjáról /ha van gyártó egyáltalán/) :(
    Uberizer-el lehet esetleg kicsit piszkálni de az is egy gombnyomással tönkreteheti ha nem tudod mit csinálsz.

    USB debugging mindig legyen bekapcsolva!
    Ha nincs root-olva akkor ott is vigyázni kell mert vannak olyanok amik a busybox cseréje után eldobják a data partíciót (olyan mintha minden bekapcsolásnál hard reset lenne csak nincs belső tárhely sem), ha van adb esetleg vissza lehet kézzel ügyeskedni, a root script dolgait kell kézzel visszaállítani.

    Ajánlom a techknow és a slatedroid olvasgatását mielőtt beletúrsz!!!

    Még 1x: ha nincs gyári szoftver ami flashelhető akkor 1 mozdulat és ajtókitámasztó lesz, vagy esetleg annyit össze tudsz hozni hogy otg-n legyen egér és esetleg wifi.
    Ha van gyári szoft akkor lehet próbálkozni, max. visszaflasheled. De hozzá való legyen! Minden betű szám revízió... stimmeljen az eredetihez! Ha még garos akkor legjobb először egy próba flash, ha működik akkor lehet haxolni. A hardver szinte tönkretehetetlen csak az a baj hogy ha nem találsz hozzá való szoftvert akkor nem lehet full működőre éleszteni.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák