Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Novicsok

    tag

    válasz hevizms #6218 üzenetére

    Én nem verném sehova a fejemet.
    Azt hittem, kint olcsóbban találok telót. Persze dolgoztam így mászkálni nem volt időm. Munkahelyi társaságban szinte mindenkinek helyi okostelefonja volt, de ZOPO és más innen látszó brand-ek nem nagyon ismertek és forgalmazottak.
    Voltunk Gangzhou-ban (Canton) egy elektronikai piacon, de ott csak klónokat árultak, HTC, Samsung, iPhone, stb. (a helyiek inkább eredeti iPhone-t használnak, aki ad magára, relative olcsó, 2 éves előfizetéssel belépési díj nélkül, pl. a kollégám).
    Shenzhenbe kellett volna menni, de nem volt lehetőségünk. Ez mindkettő 10 millió feletti város, elképesztő dugós forgalommal.
    Mentünk Foshan-ba, az kisváros (3.6 milló), ott egy sima telefon boltban 1 db, már tapogatott ZTE V970 teló árválkodott, fülhallgatóval 1380 Yüan-ért (CNY, RMB, Zsemimbi) sikerült megvenni, ez kb. 170 EUR. Annyi, mintha etotalktól vettem volna. Persze totál kínai, de hála Brunonak és hungobungonak, már nem sokáig. De lagalább utasforgalmiban legálisan áthozhattam.
    A Hong Kongi átszálláskor van lehetőség nézelődni, de ott minden drágább, mint Mainland China-ban. Ezért inkább a promenádon sétáltam egész este és néztem, amit a sok ezer turista nézett.

Új hozzászólás Aktív témák