Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Joeker67

    aktív tag

    Üdv mindenkinek!

    Megjött a W550 -es készülék a Pandawilltől :DD (sajnos ÁFA-t kellett fizetnem rá). :O
    Mivel többen jeleztétek, hogy érdekes lehet nektek is a készülék, ezért az első nap, ill. fél nap alapján írok némi ismertetőt (készítettem egy gyors, összecsapott kicsomagolós videót,
    amit a fiam majd feltesz a youtube-ra (majd linkelem)):

    A készülék összeszerelése rendben van. 4.22-es android van rajta,
    teljesen alap néhány kínai appal, de mivel Én rootolva kértem és úgy is kaptam meg, ezeknek a programoknak az eltávolítása nem okozott problémát, ill. csak annyit, hogy véletlenül a Play áruházat is leszedtem, de egy kis szenvedéssel vissza tudtam tenni.

    Kijelző ips, nagyon szép és szerintem ezen a méreten az 540x960-as felbontás is megfelel.

    Meglepő módon van állapotjelző led :Y , ami piros és kék fénnyel jelzi az elmulasztott telefont, sms-t és e-mailt, valamint a töltést és az alacsony akkuszintet.

    Ami még sokakat érinthet... :D igen a GPS! Első indításnál 16 perc után állt fel, mindenféle beállítás nélkül, majd du. el kellett intéznem valamit Csepelen, gondoltam kipróbálom, persze előtte letöltöttem az EPO adatokat és beállítottam az A-GPS-t, így kb. fél-másfél (több alkalommal is használtam) perc alatt talált holdat és utána stabilan tartotta a jelet.

    Van hozzá egy toll is amit a helyéről kihúzva előjön egy menü, ezt még át kell tanulmányoznom, és találtam egy a micro usb mellett, azzal egybeépített - ebben nem vagyok biztos - mini hdmi csatlakozót, de a leírásában nem szerepel erről semmi (holnap erről is teszek fel képet, addig utánanézek, ha valakinek van ilyen irányú ismerete, majd várom a hozzászólásokat)

    Egyelőre ennyi lenne, kérdezzetek bátran bár valszeg csak holnap este vagy szombat kora du.leszek ismét gépnél.

    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák