Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xhege

    addikt

    Sziasztok!

    Most regisztráltam a fórumon és a segítségeteket szeretném kérni. Bocsi kicsit hosszú lesz.

    Csere érett az ezer éves telefonom és körbenéztem az új lehetőségek után a neten. Leszögezem teljesen láma vagyok a témában. A döntés sok olvasgatás után megszületett: androidos okos mobil kell. Androidról hallottam korábban, de sosem használtam, nemrég tudtam meg mi az a Google market (play), mik az appok stb.

    Onnan indultam, hogy év végén lejár a szerződésem a Vodánál és hosszabbításnál veszek egy telót. A választás a Huawei g300-ra esett, amit 10-16 eFt között megkaphatok majd. Aztán jött az új infó, hogy létezik dual simes android mobil is. Sokszor megyek külföldre és akkor kapok a cégtől használatra egy céges mobilt, de rühellem, hogy kettőt kell cipelnem, szóval hasznos tudna lenni számomra a 2 sim.
    Bedobtak egy Auchan katalógust abban láttam M-tech Tab5-öt 50.000 Ft-ért Alcatel 993D 47eFt-ért. Aztán jöttek a kínai webshopok bogarászásai.
    Ezt a fórumot is sokat olvasgattam, de annyi az ellentmondásos infó, hogy megzavarodtam, mint vasorrú bába a mágneses viharban.

    Szóval, mint kezdő androidosnak mit ajánlanátok saját tapasztalatitok alapján?

    A verzió: maradjak a Huaweinél vodásan, jó lesz az tanulni és cipeljem a két telefont ha kell.

    B verzió: vegyek itthon kockázatmentesen egy dual-t sokkal drágábban, mint Kínából. Valahol olvastam, hogy az Alcatel 918d milyen szuper jó stb és az csak 30 körül van itthon. (de a kijelzőben én 4 - 4,5 inch között gondolkodom). Kb 40-et áldoznék a telóra, szóval az M-tech pl 10-el több ha lehet egyáltalán kapni.

    C verzió: rendeljek Kínából. A Jiayu g2-t néztem ki, mert árban jónak tűnik, tudásban veri a korábban leírtakat, és talán kapni is lehet ;) . Kérdés honnan rendeljem? Az új csodaboltból nem merem, gyáva vagyok. Pandáról egyre több rosszat olvastam (itt is). Az oldal neve most nem jut eszembe (valami Justint emlegettetek vele kapcsolatban), ott az árak sem olyan rosszak, és állítólag viszonylag megbízható is az elmondások alapján. Aztán ha megrendelem, megérkezik-e, nem lesz-e gond, pl erre a Jiayu g2-re lehet valahogy magyar menüt tenni, mert én homály vagyok a telefon hekkeléshez. Egyáltalán kell nekem kezdőnek ennyire jó teló? Az informatikusunk szerint kell, mert úgyis belakja az ember és egyre többet kihasznál, szóval a kétmagos proci a minimum.

    Ahogy látjátok elég nagy a káosz a fejemben, ezért is gondoltam, hogy írok mert nálam nehezen áll össze a túl sok infó.
    Mindenki segítő hozzászólását előre is köszönöm. Tényleg nagy segítség minden hasznos tanács számomra. :R

    Bocsi még egyszer ha túl hosszú voltam, de így talán érthető a teljes dilemma.

Új hozzászólás Aktív témák