Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • svgyula

    addikt

    válasz Vvarpi #72354 üzenetére

    Szia!
    Bocs, hogy bele vau-vau. Milyen windows-t használsz? A "home" meg az OEM verzió nem tartalmazza az illesztő drivereket sőt csak a nagyon márkás cuccokkal hajlandó "párosodni". Szerezz be egy professional verziót és látni fogja. Lehet hogy nem rendel hozzá külön meghajtót és csak az "intézőből" látod de az adb akkor már működik és lehet telepíteni. A táblagépemmel én is így jártam a 3. win7 látta egyből telepítgetés nélkül! Tehát az nem jelent semmit ha rádugod és nem ismeri fel! Persze ennek azért több oka is lehet az op. rendszeren kívül úgy mint:
    az USB csati pont most adta be a kulcsot
    az adatkábel meghibásodott
    az USB port hibás
    A telefont a flaseléshez nem elég csak rádugni a gépre és indítani (cubot gt99) Több variáció is van de ez mind telefon típus függő Pl akku ki hang+ vagy hang- nyom-tart!-kábel rádug-akku berak, vagy akku kivesz power gomb benyom tart! akku berak. Ja és ezeknek a keveredése valamelyik két gomb egyszerre tart.
    Nálam az a videó sem működött anno' amit valami őrült spanyol rakott fel, mert nála pl nem kellett semmilyen gombot nyomva tartani és úgy is telepedett a ROM. Azóta egyszer már a fiamnak újra raktam az egészet! Neki sem tetszett a boot animáció és felrakott egy másikat mert az jobb na onnantól nem is indult a teló :N Ez azoknak is jó példa lehet akiket zavar az az 5mp-es animáció és nincs mentésük a rendszerről. :K

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

Új hozzászólás Aktív témák