Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz Laza... #85714 üzenetére

    Így van! Egy olyan készülék amiben nincsenek olyan idegesítő bugok amik a mindennapi használatban szép lassan felőrlik az idegrendszert és ott bújkál mindig a kisördög a háttérben hogy mi a f**ért kellett nekem ezt a sz*rt... Tényleg nagyon egyben van, átgondolt, nagyon használható rendszerrel.
    Akkor volt hasonló feeling mikor a Moto G-t megvettem decemberben. Egyszerűen csak működik és kész. És a moto után sincs semmi rossz érzés, nagyon nem bántam meg a cserét. Az én számomra egy előnye maradt a moto-nak, a kisebb mérete, de még ezt is tudom egy kézzel kezelni, főleg úgy, hogy közben pár hétig Lenovo A850-el jártam-keltem ami egy 5.5" lapát. Amúgy az se lenne rossz, de a mérete miatt nekem szörnyű, és nem vagyok egy olyan metroszexuális alkat hogy azért legyen egy kényelmetlenül nagy vackom hogy majd mekkorát néznek mikor előveszem...
    Azért az a 4.5-4.7 körüli a legideálisabb méret a technika mai állása szerint (nem véletlenül a kis iphone 6 is akkora lett, azoknak akik adnak az ergonómiára, a nagy meg a bohócoknak), de ha ebből is lett volna ZTE V5 mini akkor inkább azt vettem volna.

    #85719 A phone app az nem a verziótól függ, a V5-ben nem az AOSP/Nexus tárcsázó van, a legtöbb gyártó saját tárcsázót használ.

    [ Szerkesztve ]

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák