Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Novicsok

    tag

    válasz siryeti #9104 üzenetére

    Én ebben a fórumban nem szeretek "szakmai" részleteket közreadni, mert a publikum a beszerzésekkel van elfoglalva, és még ha kérdeztem (pl. berigazek-től az iGO osztrák térképem és a licensz összeférhetetlenségét), nem is válaszolnak rá.
    Komolyabb helyeken (pl. oroszoknál) struktúrálják a fórumot, és kiírtják az off hozzászólásokat.
    Itt van leírva az eljárás:
    http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?p=633497#p633497
    Ellene vagyok a fordító programok használatának, angolul és oroszul jól olvasom ezeket a fórumokat.
    A ZP300-nál ugyanazt kell végigjárni, mint a ZP100-nál, amit majd fél évig kezeltem. Jó driver és Flash Tool kell, meg a ROM fájl. Én a win7-32 gépemen nem vacakoltam előre a driver feltelepítéssel, a Flash Tool ráindításakor kereste a PC magának. Igaz, nem is mindig találta, több tucat próbálkozás volt eleinte. Később elsőre ment, igaz lehet, hogy a megfelelő driver akkorra már települt a PC-re.
    A Flash Tool indítása (rendszergazdaként!) után a scatter file és a ROM fájl beállítása szükséges, és Download gomb, ha azonos verziócsaládon belül van a ROM csere (2.3 - 2.3 vagy 4.0 - 4.0) Ezután az USB bedugás kíván szerencsét, akku előre kivéve a telefonból, akkor kéne bedugni a kábelt, amikor kéri, de nem mindig így van. Valamelyik gomb görcsös nyomvatartása is segíthet, ha az ember hisz benne, pl. a hangerő+. Próbálgatni kell, "sámányity", ahogyan az oroszok írják.
    Ezt az egészet vagy 2 hónapja itt már leírtam, sőt E-mailben is elküldtem valakinek. De itt elvész a lényeg, mert nincs struktúra, csak a levelek vám elé állítása, stb.
    Ennél sokkal kultúráltabb, amit Bruno csinál a ZTE V970-hez: csinál egy módosított CWM Recovery-t, csak ezt kell Flash Tool-lal feltuszkolni, majd ezután a Recovery-ben "install zip from sdcard". Sokkal simább ügy.

Új hozzászólás Aktív témák