Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • td

    senior tag

    Üdv!

    Betelt a mobilom memóriája Android 2.1 alatt, és a kérdésem az, hogy ha újraindítom, akkor rendbejön-e? Már régóta írta, hogy hamarosan megtelik, illetve a gyári böngésző is írta, hogy a sajátja telőben van, de ebben törölgettem folyamatosan, és így kézben lehetett tartani a dolgot. Egyébként itt 4 megás adat-adagokról van szó, amiket weboldalakhoz lement - azt nem tudom, hogy hogyan lehetne olyan sok ezekből a belső 128(?) megában, mint amennyit listáz...

    Ha újraindítom a mobilt, ez helyrejöhet? Most még a teljesen alap appok is nem várt módon leállnak, ahogy írja. Appot törölni nem szeretnék, ha nem muszáj. Lehet, hogy most nem is menne, mert még egy fotót sem csinált meg, csak fogyott némi hely a kártyán... Újraindítani meg a jegyzetek miatt félek, mert ezeket (jó sok van...) csak a telefonon tudnám kinyerni, és ha nem indul majd el rendesen, akkor az szívás lesz.

    A belső memóriában 18-20 mega volt szabadon, most meg 20-28KB-ra esett le, egy összetettebb weboldal megnyitása után. Ekkor halt le a rendszer. A mobil egy X10 mini pro. Tudtok valami ötletet erre?

    [ Szerkesztve ]

    ''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''

Új hozzászólás Aktív témák