Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz robisz #41325 üzenetére

    Lehet venni Almát, jahogyabbanmégkártyahelysincsenmegnemisvoltsose. ;]

    "..és telepíthessen rá Google Play-ből letöltött appokat" - tegyük fel hogy a banki alkalmazásod kerül át a microSD-re. Ennél jobban nem kívánok belemenni.

    "Ez utóbbit több mint 10 év alatt nem sikerült normálisan megoldani." - nem nem sikerült csak nincs kedvük pereltetni magukat nyakra-főre a felhasználók buta és|vagy felelőtlen döntései miatt. Volt belőle elég.

    "Rendszer fájlokat a nyavaja se akarna SD kártyán látni." - tegyük fel, hogy olyan appod kerül át a kártyára ami mondjuk file titkosításért vagy esetleg az egyedi képernyőzáradért felel.

    "a maradék 1%-ban, amikor tényleg kritikus lenne" - komolyan? Kritikus adatot menteni egy adoptált microSD-re? Hát, kérlek, meg is érdemli aki ezt teszi.

    "azt tényleg nem sikerült megértenem, hogy" - mert egyszerűen nem is akarod. Az előbbi cca. 3..4 hozzászólásban nálam ez csapódik le, mindegy ki mit ír (linkel) nálad összeállt hogy szerinted hülyeség ez így ahogy van és kész, utánaolvasni a linkeken nem akarsz vagy nem tudsz (vagy nem érted, túl száraz, ezt nem tudom..) így csak az marad meg hogy ez neked így nem tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák