Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vodrosjozsi

    őstag

    válasz Quqesz #32176 üzenetére

    Szerintem ez kb mindenkivel így van amúgy. Csak a saját kis dolgom: anyám biztosítás-közvetítő, saját cég stb. 120-at kap brutto-ba így inkább elvitte az állományát egy másik ilyen céghez ahol asszem ennél többet kap kézbe. Még mindig jobb. Mi a testvéremmel most vesztettünk el 20 kertet egy közös képviselő miatt, most azért cumi van de nem ez a lényeg. Feketén 250-et keresünk fejenként, ha mindketten be lennénk jelentve a szakmánk szerint az 150 lenne brutto! Ennyit kapunk, hogy 7-től 7-ig dolgozunk, hétfőtől szombatig (mert vasárnap tiltva van, hogy zajt okozó tevékenységet végezzen az ember..). Azért ez nonszensz.
    Ehelyett most ugyanennyit keresünk, de a héten min. 3 nap max. 4 nap szabad és én döntöm el, hogy mikor megyek dolgozni. Szóval ennyit az állami és akármelyik fizuról. Dolgozzon inkább feketén az ember mint hogy nullszaldóval végezze minden hónapban. Mondjuk nem mondom, hogy most félre tudok rakni :DDD
    De azt se mondom, hogy ezt bárki meg tudja csinálni mert nem mindegyik munka ilyen. Sajnos ez van, ha lenne normális fizu és nem kéne gürizni miatta este 7-ig akkor én is be lennék jelentve, de máshoz nem értek és nincs is kedvem máshoz úgy őszintén. Ez engem néha feltölt, néha megőrjít de akkor is jó érzés úgy ott hagyni egy kertet, hogy látszik az elvégzett munka. :))

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy A52s/Samsung Watch 4

Új hozzászólás Aktív témák