Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mentic18

    tag

    válasz Aryon87 #51099 üzenetére

    Na látom nem sok véleményt kaptál (konvergál a 0-hoz) és hát meg is értem, hogy miért.
    Egyrészt: úgy gondolom, hogy ennyi idő elteltével már rég megtanulhattad volna, hogy RAW-ba érdemes fotózni, pláne úgy, hogy most volt lehetőséged és nem csak kattintani értél rá. :U
    Sokkal jobb fotókat tudtál volna csinálni, nem ilyen elmosott izéket :F
    Másrészt: mik ezek már ne haragudj. Az első el van mosva, a második semleges, a harmadik nincs középen, hülyén néz ki, a negyedik túlzottan a téma felső részére koncentrál, nincs alapja, a karácsonyfa idiótán néz ki így, hogy nincs talpa, az ötödik ugyanúgy semleges, a hatodiknak semmi értelmét nem látom, pláne úgy, hogy egyrészt megint nincs középen a téma (parlament), másrészt menjél közelebb pls, az előtte lévő fal minden figyelmet elvesz, és megint megvan döntve a telefon, mintha nem tudnád használni, a hetediknél úgyszint megvan döntve és megint csak semleges, nyolcadiknál vakuzol mikor lehetne raw-ba elég fényt használni, + megint nincs kiegyensúlyozva a téma helye, a kilencediknek komolyan kérdezem, hogy mi értelme volt? Mi volt a téma? a tizedik megint meg van döntve, + úgy kéne, hogy a híd eleje és vége.. a 11. jobb lett volna állvánnyal és raw-ban, a 12-et úgy kellett volna, hogy ne a parlament legyen a háttérben, és az utolsónál a karácsonyfa megint nincs középen + meg van döntve.
    Bocsi de ha csak ennyire tudsz fotózni akkor inkább ne is erőltesd.
    Ezeket mind csak építő kritikának szántam de légyszíves ha legközelebb kiakadsz, hogy nem írnak a képeidre semmit akkor gondolj bele abba, hogy lehet azért mert nem érdemes. :)
    Ezért nem volt érdemes megvenni. Oké, hogy profi képeket lő és ezt mondják de ehhez érteni is kellene egy picit és az itt nincs meg.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy A53 5G

Új hozzászólás Aktív témák