Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hoes

    aktív tag

    válasz akooos #66928 üzenetére

    Én "csak" annyit tudok, hogy az említett Facebook Messenger csoport létezik, rólam is készült ott 2-3 montázs pár hónapja. Erről print screenek vannak, sőt jónpár "mocskos" beszélgetésről is!
    Tudod ki a legnagyobb hibás a te neved felhozásában? Az aki folyamatosan szinte csak rád keni a dolgokat, és az nem ugyanaz a személy akiről a posztod szól. Az illetékes személy benne van abban a Messenger csoportban és a készített beszélgetések egy részét és a montàzsokat továbbítja a te posztod főszereplőjének! Folyamatosan ingerelvevezzel...úgy gondolom, ez se Neked, se másnak nem esne jól és fel lennél háborodva!
    Én jónpár hónapja letiltottam azt a pár embert Facebookon, meg aki PH-n fent van azt is, így talán megoldódott az én gondom. Ezt javasoltam NEKI is, előbb-utóbb remélem megfogadja a tanácsom!
    Ok-okozati összefüggést vizsgálni kell és úgy gondolom, a posztod főszereplőjének "hisztije" már az okozat.
    Igen nem egyszerű személyiség, sőt...de ki az? Mindenkinek megvan a keresztje, de emiatt senkivel sem lenne szabad azt művelni amit vele ( és picit velem is ) műveltek! Ez már túlment a poénkodás határain, nem kicsit. Az vesse az első követ arra az emberre aki még nem hibázott, vagy tökéletes személyiség!
    Azokkal a beszélgetésekkel, montázsokkal, print screenekkel ő is gond nélkül mehetne a rendőrségre, de ügyvédhez biztos, főleg ha egyetlen egy fotónis kikerülne nyílvánosan!
    Nem értem, hová tűnt annak a kis titkos Messenger csoport tagjainak a józan esze, hová dobták el azt, amitől emberek maradhatnának, normális, jó érzésű emberek!
    Az egy alapító admin nevét sem a "posztod főszereplője" találta ki, hanem más súgta ezt neki. Ő meg miért ne hinné el?

    Ennyit szerettem volna leírni, szeretnék a továbbiakban nem részt venni ebben a "vitában", ahogy írtad, van jobb dolgunk is!

    Szép estét ( vagy mi van már ) Nektek! Peace.

Új hozzászólás Aktív témák