Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryon87

    félisten

    válasz Quqesz #67999 üzenetére

    Hangprojektor és házimozi 2 külön témakör. A hanggprojektor inkább a fiatalságnak szól amik már váltják ki az öreget + kisebb helyet is foglal, a házimozi meg az idősebb korosztálynak való böhöm gépezet, akik még szeretik a régi DVD-ket újra megnézni. Ugyanakkor kezd kikopni, mert a legtöbb felhasználó már virágboltból szerzi meg a cuccot, és nem veszi meg jó pénzért hogy aztán porosodjon a polcon + ugye a TV-k is okosabbak és multimédiásodnak (ugye pendrive-ra felteszed a filmet és élvezed a mozit, így nem kell házimozicucc. Nálunk néztem pár DVD és BluRay árat, pislogtam, majd röhögtem, hogy ennyit biztos ki nem adok egy korongért, mikor virágboltban ingyenes :)) És ezzel szerintem nem vagyok egyedül.

    Huaweinél az Y és Prime széria a legalja, aki azokat megveszi óccón, meg is érdemli. Huaweinél a normális az a P széria középső tagjától kezdődik, még a P Smart is beleértve. a Lite szintén gyengusz, de jobb mint egy Y széria.
    Samunál meg az A széria az értelmes legalja.

    [ Szerkesztve ]

    Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák