Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz no more #8416 üzenetére

    Nem sok köze lesz - a motorháztető alatt - a mostani w10 for phones-nak a régi wp-hez. Azt hiszem nincs is visszafele kompatibilitás wp 7-8 app-jai felé, ellenben könnyebben portolhatóak lesznek az android és ios alkalmazások. Mondjuk engem az kifejezetten érdekel, hogy hogy fognak kinézni/működni az univerzális appok, amik elvileg ugyan azok lesznek pc-n, tableten, de még telefonon is, csak más ui-t kapnak. Tartok tőle, hogy ez csak elméletben hangzik ilyen jól... a gyakorlatban meg az lesz, hogy telefonos appok fognak futni PC-n és tableten is minimális különbséggel. Majd meglátjuk.

    Az viszont külön tetszik az ms kommunikóciójában, hogy nem lesz már wp 9-10, hanem csak wp, semmi szám, csak egy telefon rajta windows-zal. Marketing dumának elmegy. A sok 0.1-es juzer majd villog vele, hogy neki windows van a telefonján pont mint pc-n, és váltig állítják majd, hogy a kettő ugyan az. Meh~
    Ha mindent jól csinálnak meg, akkor egy jóféle telefon os lesz a piacon, ami fájó, hogy a telefonos ui még mindig csúnya. Persze ez csak szigorúan szvsz, de én még nem láttam szép wp ui-t.

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák