Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • esi_1

    újonc

    válasz eszgé100 #10295 üzenetére

    eszge: ok-ok, semmi gond, elofordul... :)

    vizirider: tudom, h ettol nem nyugszol meg, mert en is hasonlo voltam, hiaba olvasgattam kijovetel elott 1-1.5 evig forumokat, ismerkedtem, beszelgettem kinn elokkel, az amit olvastam, hallottam mindenkinek a kulon-kulon tortenete, helyzete volt... es igen, azert az igaz itt is, mint magyarorszagon - most mindegy, h mire fogjuk, valsag ide vagy oda - h a multban mindig minden szebb volt es jobb volt, es a jelen, ill. a jovo ahhoz kepest mindig csak egyre rosszabb... (csak hat ugye nem mindegy, h melyik orszag/ember milyen szintrol "csuszik" lefele).
    meg hat erre, a kulfoldi kalandra ugy sem lehet 100%-ig felkeszulni, van ami jobban fog alakulni, mint ahogy szamitasz ra, van ami rosszabbul, van ami egyszeruen csak maskepp, mint ahogy idealis lenne, de osszesegeben pozitivabb lesz az egesz az otthoniakhoz kepest, mind anyagiakban, mind hangulataban es ez karpotol minden elszenvedett kenyelmetlensegert, szenvedesert... ha itt kinn is megmarad ez a lelkesedesed, tempod (pl. elmesz onkenteskedni, amig munkat keresel, angol majd szakmai tanfolyam(ok)ra jarsz szabadidodben, stb.), akkor elorebb fogsz jutni... de ha csak siman dolgozol es elsz honaprol-honapra, akkor is haladsz es nem halsz ehen.
    dehat mondom, en is hasonlo voltam, ugyhogy ezek a tipusu megnyugtatonak szant szobeli/irasbeli "tanacsok" ram sem hatottak igazan, en 4 honapja erkeztem es ami vegul megnyugtatott, h miutan 1 honapig egyenileg hiaba keresgeltem, regeltem agencynel, es az azonnal adott munkat, es azota is folyamatosan biztositanak munkalehetosegeket es beindult a gepezet, dolgozok es gyulik a szamlamon a penz... :)

    ja, ide jon az okos duma, en ezt valasztom: csak az el nem vegzett munka nem vesz karba by WA

Új hozzászólás Aktív témák