Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nicky

    újonc

    válasz AMD Power #1087 üzenetére

    Szia!

    En 3 hete jottem ki ugy, hogy semmi sem volt biztos (meg a szallas se), es senkit nem ismertem Birminghamben, infom se nagyon volt csak ugy kijottem. Ahogy en igy ateltem annyira nem gaz, de persze meg nem latom tisztan hogy szerencsem volt-e vagy mindenkinek sikerul, ha ennyire akarja. Mondjuk ahogy megerkeztem mar a busz palyaudvaron ismertem meg magyarokat es altaluk meg sok embert es ez nagyon nagyon jo. Azert jo hogy legalabb szallasod van, mert a hostelek elegge lehuztak a penztarcamat (Raadasul az elsot megtalalni a harmincegynehany kilos csomaggal... hat nem semmi -, de kellett nekem foglalas nelkul kijonni) De nehany nap mulva mar egy berelt szobaban laktam, a kovetkezo nap mar ingyenes iskolaba is jartam, es vegre van munkam is.
    Amit irt Neked az A3 Group az egy kicsit erdekes, mert itt tobb ingyenes suli is van, ha az egyikbe nem a masikba biztos inditanak tanfolyamot, es en tenyleg: hetfon tesztet irtam, kedden meg mar oran voltam. Az meg hogy bejarjal az orara az a Te erdeked. Persze a fizetos suli biztos magasabb szinvonalu, de eleinte gondolom nem erre szanod a penzedet, es azert itt is tanulsz vagy gyakorolsz dolgokat. Raadasul van delelott, delutan, este, vagy hetvegen is lehetoseged bejarni.
    Szoval igy harom het utan azt mondhatom, hogy nem bantam meg azt, hogy nem vartam tovabb a tobbiekre (ugyvolt hogy harman jovunk). De hangsulyozom, hogy igazan szerencses vagyok, hogy kaptam egy csomo infot a tobbiektol es ettol a forumtol is (lassan csak sikerul vegigolvasni). Neked ezek az infok megvannak es hidd el, hogy nagyon sokat ernek! De azert hozzateszem, hogy nagyon rugalamasnak kell lenni es rengeteget menni folyamatosan, sorban a dolgok utan (pl.szallas-suli-bankszamla-munka-NI szam stb.)

    Udv

Új hozzászólás Aktív témák