Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • alton1978

    tag

    Sziasztok!

    Ha jól olvastam van köztetek It-s emberke!? esetleg tudnátok segíteni...Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy jelenleg a világ egyik legkeretesebb szakmáját sikerült magamnak elsajátítanom. A 3D modellezést. Az, hogy ez mennyire keresett, azt szerintem nem is kell bizonygatni. Azonban, arra tudtok-e esetleg tippet adni, hogy hogyan lenne érdemes keresgélnem munkát ebben a szakmában. Valahogy ez nem olyan, mintha feladnának egy takarítói állásról hirdetést.
    Egyenlőre maradok a bartenderkedésnél, rosszabb esetben a felszolgálásnál, de mindenképpen a 3D az az, amivel szeretnék kint foglalkozni.
    Saját munkáim vannak, főleg Archizecturális Vizualizációban, de gyanítom, egy saját portfólió nem ártana...? Ehhez a szakmához ugye végzettség nincs, munkahelyi referenciám meg végképp nincs! Esetleg valami tippet tudnátok adni, hogy IT-s ( valójában a "sima" IT-nál másabb) munkához hogyan lenne érdemes elkezdeni a keresgetést !? Állás portálok nem játszanak, mert nem hirdetik ezeket a modeller állásokat, pedig abszolúte hiányszakma!

    Esetleg tipp valakinek?

    Köszi!

    Megjártam a Hadak Útját, miközben a Fiastyúkot kerestem!

Új hozzászólás Aktív témák