Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emvy

    nagyúr

    válasz alton1978 #11989 üzenetére

    Annyi az igaz, hogy muveltebb korokben valoban nem tul direktek az emberek. Nem arrol van szo, hogy elotted mosolyog, ha mogotted valami baja van, hanem hogy szimplan mindig mosolyog, attol fuggetlenul, hogy kedvel-e vagy sem, mert ez igy szokas/igy udvarias.

    Tehat joval kevesbe szokas nyiltan beszelgetni, mint mondjuk Del- vagy Kelet-Europaban. Ezt is meg lehet egyebkent szokni, raadasul csomo embernek ez jon be. Mi a parommal mindketten eleg kozvetlenek vagyunk, amibol neha van konfliktus. :) Azert vicces volt, hogy most Del-Amerikaban talalkoztunk egy maltai parral, egy nemet csajjal meg egy spanyol parral es kb. 1 perc alatt megvolt a kozos hang, utana meg vagy egy hetig veluk utaztunk, mert tok jol kijottunk, ez nehezebben fordulhat elo Angliaban.

    Es termeszetesen itt is van kivetel, eleg sok. Es most tenyleg nem elitelesrol van szo, ilyen a kultura. Ha pl. olyan tipusu vagy, hogy nagyon privatnak gondolod a maganeleted, nem szeretsz szexrol, penzrol, politikarol beszelni tarsasagban, akkor ez a neked valo orszag. :)

    [ Szerkesztve ]

    while (!sleep) sheep++;

Új hozzászólás Aktív témák