Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • legiaap

    nagyúr

    válasz wildufo #13290 üzenetére

    Rápacsálnak az tuti. Tegnap írtam mailt az ügynökségemnek, ők is ugyanannál vannak. Meg ma ki is egészítem meg be is fogok menni azt kiverem a dilit. Addig nem nyugszok míg meg nem fegyelmezik őket, vagy ki nem rakják őket. A szerződésük ugyanaz, mint nekünk és van benne olyan pont is, hogy ne zavarjad a többi lakót. Na ezt szépen beleillesztettem az emailomba. Tegnap gondolkodtam, hogy kihívjam a rendőrséget, de meggondoltam magam. Ha így sem segít az ügynökség, akkor a következő alkalommal kihívom a rendőrséget, vagy kéne keresnem valami ingyenes ügyvédet, ha van ilyen azt kirakatni őket valahogy, mert megszegik a szerződést.
    Valami 30 feka volt a szomszédunkban, üvöltöztek, rohangáltak fel-alá a folyosón az ajtónk előtt, bömbölt a zene, pont az ajtónk előtt pofáztak. Még mielőtt megjött ez a sok ember, azelőtt is bömbölt a zene. A TV-t alig hallottam. Hiába csengettem nekik, nem nyitottak ajtót, hiába dörömböltem a falon le se szartak.
    A lényeg, hogy fekákról van szó, mily meglepő.
    Amúgy most már ki merem jelenteni normális fekete ember nem létezik. Az összes defektes, halláskárosodott, agresszív és azt képzelik ők szarták a spanyol viaszt.
    Undorító nép.
    Persze biztos itt van olyan akinek csak pozitív tapasztalata van, de részemről ennyi.

    How are U today? Just kidding...I don't care!

Új hozzászólás Aktív témák