Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    válasz kraftxld #24651 üzenetére

    ertem. akkor nincs elonye a UK pass-nak.
    neked blogod, valamid van, ahol szet lehet nezni? mar csak h ne farasszalak esetleges kerdesek bombazasaval, ha van :)

    Wyco: vilagos. akkor NZ kilove, ilyen pro vegzettsegem nincs (nem tudom, h lesz-e, jopar dolog, ami erdekelne, ahhoz komoly matek kell, amiben en sajna gyenge vagyok, mindegy). de ez meg mindig meglep, h ennyire draga, nincs valasztek, nincs/alig van ebay/amazon, meg amiket meg irtal. bar, ha megnezzuk a piac meretet, es a tavolsagat, akkor talan ertheto. lakhatas meg kulon meger egy :Y -t.

    Ausztralia elvileg jobb, marmint kevesse draga es jobb a verseny, de ott azert van par mas dolog (idojaras, meleg, stb, plusz minden meg akar olni kb.)
    pontosan, AU-val is szemezek mindig, gyonyoru hely lehet, csak ugy, mint NZ, de ha meg a tavolsagot, meg az idojarast nem is nezzuk, a kiemelt dologtol en is irtozom :D :(

    USA-val sok bajom van, igazabol laktam en ott eleg regen, pont MA-ban, az amerikai gondolkodasmod nagyon idegen szamomra. Kanada valahogy sose vonzott.
    ezt kifejtened par mondatban? mire gondolsz, mi nem tetszett a gondolkodasmodban? hol/mikor/meddig laktal USA-ban? dolgoztal, vagy tanultal?

    kanada ok, nekem ugyan tetszik, nem mindenkinek fog, varhato. ez olyan, h en meg kinaban nem elnek semmi penzert, ha tavol-kelet, akkor max japoknal, szingapurt is csak megneznem, de kinek mi.

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák