Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #45997568

    törölt tag

    válasz BÁ Nutrition #25093 üzenetére

    pfff, latom sikerult raporogni, ugy latszik nem en szivok itt :DDD (vicc volt mielott ujra felrenezed ;) )

    A szemelyeskedest elnezem, biztos feszult vagy, nem baj, meditacio segit, nalam legalabbis bevalt ;)

    A tobbiben is tevedsz, se nem kovetem Soros Gyorgy munkassagat se nem vagyok liberalis, bar mar elkonyveltel ennek.

    Ha a rendorseg teszi a dolgat es kiszuri a tenylegesen veszely szemelyeket akkor en azt latom hogy elvegzik a munkat amit rajuk biztak: Szolgalunk es vedunk!

    A kotelessegek es jogok kapcsolata erdekes, en betartom a kotelessegeimet es elek a jogaimmal, hogy ez masoknal miert nem termeszetes arrol en nem tudok nyilatkozni, rossz helyen kerdezoskodsz. Ha bebizonyosodott valakirol hogy buncselekmenyt keszit elo, arra van torvenyes eljaras, az illetekes szervek feladata a torvenyeknek megfeleloen eljarni, ezt tudod nyilvan, meg is tortent tobbszor is, nem akadt fent mindenki sajnos, ezert is kellene talan tobb eroforrast es odafigyelest tanusitani ezugyben.

    Azt nem ertem miert erzed magad ugy mintha a szemelyed elleni tamadast kovettem volna el, errol lehet erdemes lenne elgondolkodni, am nem biztos hogy ilyen veresszalyuan (nem kell tulreagalni) kell nekem esni, rossz helyen kopogtatsz. A sertegetes sem segit, elnezem neked, biztos jo erzes kibeszelni magadbol, mivel nem laksz messze egy sorre osszefuthatunk, azzal meg hazavezethetek :DDD

    (#25094) BÁ Nutrition: voltam tavaly es jol ereztem magamat, a hatarrendeszetnek az a dolga hogy a hatalyos tervenyeknek megfeleloen jarjanak el, amikor beutaztam ezeket a torvenyeket elolvastam, megertettem es elfogadtam, ez normalis, nekem.

    (#25095) BÁ Nutrition: ne terelj, nem errol beszeltem. Olyan orszagban En nem szeretnek elni, ahol barmilyen indok nelkul elofordulhat mindaz amit leirtam, a nyilas/naci uralom idejen magyaroszag ugyanez volt vagy a rakosiek alatt is, koszi, nem. Van tobb mint 200 orszag ezen a bolygon, van lehetoseg boven.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák