Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • takeITeasy

    újonc

    Hi,

    Én március-április körül tervezek kiköltözni egy időre (vagy többre) Angliába. Ha összejön, akkor tehersofőrként szeretnék elhelyezkedni. Az állás hírdetéseket böngészve arra jutottam, hogy ebben a munkakörben nem ritka a 8-9 fontos órabér, vagy több is. Esetleg ha meg nem jönne össze akkor elvállalok más melót. Szállítmányozás területén semmi tapasztalapom nincs, csak, hogy megvan a "Cé"kategoriára a jogsim. :)
    Ha esetleg valakinek van e térem angol élménye, tapasztalata az kérem, hogy ossza meg velünk.
    Az angol tudásomat olyan erős alap szintre tenném, írásban jobban megértek bármit, minthogy szóban 1 olyan emberrel beszélsz, aki nem az irodalmi angolt beszéli, hanem rövidít, leharapja a szavak végét stbstb... mert ilyen azért szerintem igencsak előfordul.
    nah ettől tartok igazán, meg hogy ez az angol tudás elég-e ilyen munkához vagypedig fluent kell. Ha jól tudom akkor pl.:buszsofőrnek elég az alap is. Olvastam, egy esetet amikor 1 busztársasághoz jelentkezett egy ANGOL emberke, hogyhát szeretne ott dolgozni..., azért nem vették fel mert vélhetően nem tudna beilleszkedni a kollégák közé, szegény nem tudott lengyelül. :Y
    Tényleg mocskos sokan vannak, viszont Angliának meg szüksége van a bevándorlókra, hogy fenn tudja tartani a gazdaságot, mert ugye nemsok angol dolgozik kitchen porterként.
    Majd kiDERÜL, hogy s mint lesz, 1 biztos az elhatározás megvan a távozásra...

    Üdv,
    takeITeasy voltam

Új hozzászólás Aktív témák