Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • demtam76

    újonc

    válasz wanted5 #26559 üzenetére

    Szia, en annak idejen a KGI kozvetitovel jottem gyari munkara de a raktar reszlegre mint targoncas. Kb minden ugy volt ahogy az interjun igertek, de ez a kezfogasos dolog kimerult abban hogy kaptam egy referencia levelet a supervisortol. Ugye ok adtak mind a munkat es szallast ez volt egy papiron. Ez persze nagy segitseg volt azt hiszem ugyanugy a szamlanyitasnal, mint az NI interjunal. Eloszor a szallasukat hagytam ott -kertem ujabb referencia levelet a supervisortol- aztan ugyanazt a levelet meg munkahely valtasnal is hasznaltam.

    Tapasztalatom szerint a rakarakban is lehet elorejutni IT vagy IT kozeli vegzettsegekkel. Vannak az admin poziciok, sokfele clerk poziciok, nagyobb raktarakban van IT department, nyomtatokat takaritgatnak, ujratelepitgetik a scannererket, karbantartjak a felhasznaloi adatbazist. Vanak ugynevezett secondment lehetosegek, es utana rendszerint ottragadnak az emberkek.

    Rugbyben lakom most, ez a kornyek raktar-menyorszag ha van ilyen. Helyben is van nehany, de Dirft, Crick, Lutterworth a kornyezo telepulesek es van itt mindenfele ceg kepviselve, pl DHL, Eddie Stobart, Argos, Nssan, Ford alkatresz raktar, Tesco, Lidl, XPO, Amazon. 10-30perc busszal barmely muszakhoz.

    Gyartas is van a kornyeken, ha erdekel a dolog Jobs in Rugby csoport a Facebookon mindennap van egy csomo uj poszt.

    Annyi a negativum nekem hogy ez kb Anglia kozepe, messze van a tenger...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák