Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sixer66

    senior tag

    Sziasztok!

    Olvastam mérnöki munkákkal kapcsolatos hozzászólásokat, vagy akinek van ilyen területen szakmai tapasztalata, de gondoltam kikérem a friss véleményeket, hátha valakinek van jó tanácsa.

    Én másfél éve vagyok párommal Londonban, mindketten egy étteremben kezdtük mosogatóként, majd a párom Chef de Partie, én pedig Head Chef lettem az aktuális munkahelyemen, mindketten gyorsan tanulunk, plusz itt ugye ha van egy kis gógyid, nem annyira nehéz előre lépni.
    Nekem 6 éves mérnöki (Lean, Ipari mérnök (autóipar), projekt koordinátor) tapasztalatom van, de papírom sajnos nincs róla, mert amikor bekerültem egy gyártósorra 8 évvel ezelőtt, ott is sikerült hamar lépkednem a ranglétrán és egy képzési tervnek köszönhetően kineveltek mérnöknek, tehát nem rossz fizetést hagytam magam mögött, viszont az angol miatt, meg persze a még több pénz miatt jöttünk ki.
    Az angolom sajnos még mindig nem felel meg egy vizsga szintnek, de most már a kommunikációs szint meg van. Az olaszokkal való munkavégzés nem könnyíti meg a nyelvtanulást, tudom iskolába kell járni.

    Szóval a kis történet után az érdekelne, hogy valakinek van tanácsa, hogy közvetítő irodán kívül hol érdemes elindulni? Néztem már itteni autógyárakat, Jaguár, McLaren, BMW, de még nem küldtem önéletrajzot, nem tudom mennyire számít, hogy nincs papírom a megszerzett tudásról, önéletrajzba pedig akárki akármit írhat.

Új hozzászólás Aktív témák