Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dipeti

    senior tag

    válasz Yeffy #27624 üzenetére

    En miota az eszemet tudom angolnyelv buzi vagyok szoval nekem ket allomas volt tervben mindig is: fokent amerika, de UK is.
    2016-ban voltam kinn Massachusetts-ben egy nyarat es teljesen el voltam ajulva az ottani elettol. Persze akkor csak aljamunkat vegeztem, egy gyerektaborban takaritottam. Akkor eldontottem, hogy nem nyugszom amig ki nem probalom milyen ott elni, foleg NY-ban ami mai napig a legjobb hely ahol valaha voltam pedig csak 5 napot turistaskodtam.
    Masfel evvel azutan hogy kijottem Angliaba dolgozni derult ki, hogy a ceg terjeszkedik Amerikaban es nem reg nyitottak irodat NY-ban. Megpalyaztam es vegul engem valasztottak ki. Szoval ugy tunik ugrodeszka volt a UK, de legalabbis a munkaltato nelkul biztosan nem mennek.

    En a Brexittol fuggetlenul is mennek, bar ugy erzem nagyon fog hianyozni West Yorkshire. Teljesen a szivemhez nott. Sokkal nehezebb lesz itthagyni mint Budapestet.
    Mivel a szerzodesem szerint 3 honapot toltok csak NY-ban, ezert lehetseges hogy visszajovok Leedsbe, de az extension termeszetesen mind a ket felen mulik (munkaltato es en).

    Ami engem nagyon vonzz Amerikaban, hogy minden pontosan olyan mint a filmekben es az egynyari tapasztalatom alapjan nagyon elheto orszagnak tunt, kozvetlen es befogado emberekkel. (Bar ez a UK-re is igaz szerintem.) :R

    [ Szerkesztve ]

    Some say I'm condescending. That means I talk down to people.

Új hozzászólás Aktív témák