Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bubee82

    őstag

    válasz Tufa_ #32626 üzenetére

    Motorway only. Epp ma volt a collection, januarban pedig az elso. Mindket auto finance-s volt. Nemhogy radobni nem kellett, de meg maradt is 300-400 font cash a zsebemben az eladas utan. Csak jokat tudok mondani. Az egyetlen problema az volt, hogy ev elejen minden mobilon, emailben tortent, most viszont fel kellett hivni oket es leconfirmolni, amit mar egyszer megtettem az online proceduran kereszetul. A no akivel beszeltem meg eleg ideges, surgeto volt. Hala egnek, utana atvettek masok tole, szoval csak 10 percig voltam kenytelen elturni.

    A srac aki ma jott es szallitotta az autot a vasarlonak (dealership), mondta hogy MOST kell eladni az autot mert nagyon megy fel az aruk.

    Pl. az en esetem be is bizonyitotta: ket hettel ezelott £10,700 lett volna a max ar, amin elment volna. Par napja a minimum volt £11,100 aztan aukcion felment £11,670-re.

    Szoval en adnek neki egy eselyt, csak a legvegen kell elkotelezned magad, addig meg meglatod milyen arat kapsz erte. Pl. a fentebbi auto Autotrader-en kb. £10,500 lett volna MAX, es az is joval tobb merfolddel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák