Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    válasz instantwater #32618 üzenetére

    Ők eddig még nem beszéltek a roamindgíj visszavezetéséről az anyacég Vodafonnal szemben, ahol ha most csomagot váltasz akkor kemény roaming díjak lesznek.

    majd fognak. egyreszt, mert a kocsog anyaceguk is megtette, masreszt meg mert mar a konkurencia is eledezik. szerintem az osszes vissza fogja vezetni, hogy fordulnanak fel. :(((
    en is egyelore ezert nem hosszabbitok, mert a halozat minosegeben a voda a legkevesbe szar, van 5G-m is itt-ott a kornyekemen, a varosban meg egyre tobb helyen, a jelenlegi csomagomban meg még ott van az EU roaming. de mar latom elore, h majd szepen elkezdik emelgetni a havidijat. na akkor lesz majd papa a PAYM-nak, oszt' max megyek vissza PAYG-ra. ezt is csak a credit score miatt vittem at elofizusra, de mar nem hiszem, h olyan sokat dob rajta.

    TalkTalk az egy fos, bottal se piszkalnam. kb mint a BT-t sem. Hyperoptic vagy hasonlo FTTP-nek meg nagyon tudnek orulni, de sajna felenk a legjobb a Virgin, igy veluk hosszabbitottam par honapja. kis kocsogok mar nem engedtek 12, csak 18 honapra minimum. a napokban meg kuldtek, h mar nalunk is elerheto az 1 Gigas csomag. mondom fantasztikus, de ilyen harmatos upload speed-del inkabb koszi, nem. jo a jelenlegi, azt sem hasznalom ki.

    amugy meg igy van, alkudozni kell, azt' ha nem jutsz dulore, nezni masikat. mobilelofizetesnel kikered a PAC szamodat, ami kell a hordozashoz, altalaban mindjart engedekenyebbek.
    normalisabb piac, ahol van verseny. nem ugy, mint az otthoni mindefele kartellezos, urugy-versenyhivatalos mordorland.

    [ Szerkesztve ]

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák