Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bubee82

    őstag

    válasz Tufa_ #32647 üzenetére

    Nem lehet valogatni. Aki nyer az aukcion, az viszi, ezt pedig a sales confirmation utan tudod meg, ahol megkezdodik az egyeztetes az collection-re. Nem tudom a tobbiek mit tapasztaltak, de en ket autot adtam el altaluk szinte azonos pozitiv tapasztalattal. Csak annyi volt, hogy eloszor joval gordulekenyebb volt.

    Azok a review-k valoszinuleg arrol szolnak, hogy a troger, cigany eladok nem jelenetettek le bizonyos seruleseket az aukcio elott es/vagy olyan allapotba hagytak akat £80,000-os autokat hogy be nem akarnal ulni. A driver aki elviszi az autot, telefonon lejelenti on the spot a vasarlonak hogy miket lat, ami nem volt benne a pakliban es ilyenkor bizony megmondjak kerek-perec, hogy fiam, ebbol 250 font lejon stb. Aztan hogy maga a az ar amit bemondanak mennyire fair vagy sem, az kerdes, de ha ugy adod at az autot ahogy lejelentetted, akkor ilyen nincs. Aki meg meg nem, az magara vessen. Ezert negativ review-t adni nyilvan oltari parasztsag es inkabb kussolni kene.

    Ezt a srac is megerositette nekem, aki tegnap elvitte az autonkat, meselt par horror sztorit miutan meglepodve tapasztalta, hogy a mienk az bizony patika tisztasagu kivul-belul es nincs semmi meglepetes. A telefonos egyeztetesnel a vasarlo is meglepodott mondvan, hogy "tenyleg csak ennyi?" :D

Új hozzászólás Aktív témák