Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fojtviki

    senior tag

    válasz Snoop-y #32962 üzenetére

    Egyertelmu, persze, hogy vannak kovetkezmenyek. Nyilvan nem azert nem fizettem mert nem akartam. Az egy hatalmas nagy atveres volt, ami manapsag mar magatol ertetodo. Emlekszem, szinte lehetetlen volt akkor Forint alapu hitelt kapni, raadasul olyan kamatok voltak, hogy huhh. De szerinted az rendben van, hogy tobb volt a a hazba beletett penzunk, mint maga a hitel, fizettem, 1.5 evig, kezdtem 25000Ft koruli torlesztovel ami felment 74000Ft-ra 3 honap alatt? 2.2 Millio felvett osszeg utan elarvereztek a hazat, es meg mindig van tobb mint 10 millio hitel? Hogyan is van ez UK-ban? Nem fizeted a hazat, elveszik es elsetalsz. De ez a kovetkezmeny ami nekem van, egyszeruen gusztustalan. A mestersegesen lentartott arfolyam, a Forint alapu hitel szinte lehetetlenne tetele stb. Szerintem nem is kell ezt ragozni, es ez is mirol szolt, hogy par ember iszonyatosan megszedje magat, itt se az emberek erdekeit neztek. Tehat ezert irom, hogy nem bizok en mar senkiben, de az is biztos, hogy en megegyszer hitelt nem szeretnek felvenni, ugymond ilyen kaliberueket. A 0%-os aruvasarlasi hitellel nincs bajom, vagy pl kint volt azt hiszem zopa 1.9%-os kamattal. Na de amikor atverik az embert, akkor azt nagyon nehezen tudom elviselni :(

    Apollyon: egy dolgot tennek meg hozza es reszemrol befejeztem. Sokkal konnyebben viselem, ha mondjuk megbetegszem oltatlanul, mintha az oltas miatt betegednek meg.
    Szigoruan SZVSZ, de amig az oltottnak felnie kell az oltatlantol olyan dolog miatt amiert oltast kapott, addig szamomra az igen rossz vicc kategoria :((( De en sem mondom, hogy ne oltasson valaki, pont azt mondom, hogy mindenkinek legyen joga eldonteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák