Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alvin_ti4200

    félisten

    válasz instantwater #34010 üzenetére

    Nem olyan nagy leárazás, de picivel 600 alatt (Amazon 582-ért árulja éppen) kapható BenQ PD3200U - ha 60Hz számodra okés.

    Én 34" IPS 144+ Hz ultrawide-ra lőnék, de ahelyett, hogy kiszórnák leárazva az LG 34GN850-et, inkább visszavitték MSRP fölé, hogy egy árban legyen az újabb 34GP850-nel... :( Néztem a BenQ Mobiuz EX3415R-t, ami tényleg akciós a BenQ saját webshopjában, de egy review-ban megmérték a maximális fényerőt Black Frame Insertion nélkül és mindössze 210 cd/m2 jött ki, ami nekem ebben a lakásban erősen határeset lenne nappal, bár ettől függetlenül még nem tettem le teljesen róla.

    Ami ennél is érdekesebb, az a Gigabyte új M34WQ-ja, ami sík paneles ultrawide KVM switch-csel (amire nincs szükségem) és USB-C-vel (ezt tudnám a céges laptophoz használni, mínusz egy dugasz). Valamiért ugyanakkor az az érzésem, hogy ilyen széles panelnél a hajlítás már többet adna hozzá a játékélményhez, mint amennyit ront mondjuk a fotós utómunkán, pedig az ár (480) az eléggé korrekt. OcUK-n van egyedül belőle még raktáron, a cég mostanában piacra dobott IPS paneles modelljei elég meggyőzőek (főleg az M32Q), de látatlanban nem merek rá lecsapni, mert ez ilyen nagy dögöt macerás visszaküldeni. Sajnos Displayspecifications.com nem írja, milyen IPS panel van benne és az LG nem gyárt sík IPS panelt 75Hz-nél magasabb képfrissítéssel, szóval eléggé lottó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák