Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Ck. #36587 üzenetére

    +1, mifelénk (skót vidék) a diplomás is csak spéci esetben keres 30 felett, ha pl iskolaigazgató. A munkalehetőségek 90%-a 10 font ALATTI bérezéssel megy még most is, ha fölé akarsz menni, akkor szinte egész biztos, hogy napi 3óra körül kell ingáznod (a felföld nagyrészén még ez sem elég).

    Sok szempontból előnye is van ám ennek: luxemburgban kétlem, hogy megúsztam volna pl 500£/~600€-ból egy komplett kuplungcserét vagy 16£-ból egy azonnali gumijavítást. Kertes házakat is garantáltan nem 200k£ körül vesztegetik - bár ebben már sajnos a legtöbb szép de "szegény" régió elvérzett a kirajzó pénzes airbnb maffia majd a covid elől menekülő városiak miatt.

    #36591: ez még London lakosságának is max 10%-a. A mediánra lennék kíváncsi, nem arra, hogy egy sztárügyvéd és egy broki hányszáz éttermi dolgozó, futár, postás, stb fizuját balanszírozza 30k feletti számtani középre.
    Azt látatlanban megmondom neked, hogy pl Skóciában ha kivesszük a képletből az Edinburghi és Glasgow-i agglót, a medián, azaz a népesség közepe, minimál+10% környékén lesz. Többek között ezért sztrájkolnak a postások.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák