Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PaladiN

    aktív tag

    válasz kem #4785 üzenetére

    Szerintem teljesen lenyegtelen hogy az atlag milyen korulmenyek kozott kezdi az eletet. Tildy nagyur mar csak azert is mas teszta, mivel nem ma kezdte az ipart. Nem feltem okegyelmet, es max csak tanacsokat mernek adni neki.
    Azt viszont mindenkinek tanacsolom hogy szerzodes nelkul ne toltson el tul sok idot egyetlen helyen sem! Tudom hogy valsag van es nehezebb munkahoz jutni, mivel a kis szigetlakokbol kitort a nemzeti lelkulet. Akarhogy is legyen a legjobb megoldas ha elsajatitja az ember hogy hogy tud kelloen laza lenni. A masik lehetoseg ugyebar hogy ismeretsegeken keresztul probal munkahoz jutni.
    Amugy mar nem emlekszem hogy irtam-e ide, de en is voltam olyan helyen ahol nem volt szerzodesem, es pont emiatt nem ajanlanam senkinek. Meg annak sem aki epp most kezdene.
    A te esetedben pedig en nem eroltetnem hogy a magyar referenciak alapjan talaljal idekint melot, hacsak nem hianyszakmarol van szo.
    A nyeltudas meglete pedig megmutatja hogy valaki csak a lotton szeretne nyerni ugymond ingyen, avagy legalabb beteszi a minimum tetet.

    Tildy!
    Ne parazz te semmitol. Valaszthatsz. Ez jo! Ennek orulni kell. Meg annak is ha egy telefonos interju alapjan azt mondjak hogy erdekled oket. Szal nyugodj meg es arra torekedj hogy a leheto legjobbat hozd ki a helyzetbol.

    Valojaban addig soha nem veszitesz, amig abba nem hagyod a probalkozast.

Új hozzászólás Aktív témák