Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PaladiN

    aktív tag

    válasz Bondi #5270 üzenetére

    Megvedenelek egy kicsit. Valoban igy van gyakran, marmint hogy nagyon kibukik a mumosoly, es valoban szornyu erzes neha, hogy a masikat egy kicsit sem erdekli esetlegesen a te eleted, problemad.
    Es megis, valahogy ez is hozzatesz ahhoz, hogy elhetobb legyen ez az orszag. Mondjuk egy ilyen apro, gesztus erteku megnyilvanulastol meg nem mennek sehova, de a sok aprosag mellett nyilvan ez is befolyasolhatja az embert. Es meg ha azt is irod hogy teged viszolygassal tolt el tudom, hogy neha azert neked is jolesik, mivel azert vannak olyan emberek, akik valoban komolyan gondoljak.
    A szomszed tehene kelet fele minidg zoldebb, mig nyugat fele meg ki nem sz...ja le a szomszedot, hat meg a tehenet? Van neki eleg baja anelkul is hogy massokkal foglalkozzon, bar inkabb ugy irnam le hogy van mivel foglalkozzon a szegenyebb is. Es az is igaz hogy itt barki, ertsd barki megengedhet maganak barmilyen penzert megszerezheto dolgot, ha hajlando letenni erte az arat. No nem feltetlenul a penzben kifejezheto arra gondolok... Volt egy oreg akivel egyutt dolgoztam. Egyszeru karbantarto emberke. Az volt az alma hogy oreg korara vesz egy zsir uj lakokocsit, de egy nagyon durvat. Termeszetesen megvolt mar regesreg mindene az autotol a sokszobas draga hazig full felujitva. Es termeszetesen ez is osszejott neki, mivel megkeresett annyit az elete alatt, hogy fussa. Ha jol remlik akkor olyan 80e fontos lakokocsit vett, amennyibol mar egy zsir uj ferrari is kijott volna.
    Az otthoni hidegre meg csak azt a peldat tudom irni, hogy pl a tavalyi, de az idei tel meg plane volt annyira kemeny, ertsd hideg, hogy bizony pusztan emiatt jocskan le kellett volna hogy fagyjon a mosoly mindenki arcarol, tekintettel a tel szokatlan voltara. Ki erti hogy ez megsem tortent meg?

    Valojaban addig soha nem veszitesz, amig abba nem hagyod a probalkozast.

Új hozzászólás Aktív témák