Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • melon

    tag

    válasz Aragornka #7776 üzenetére

    En regen azt olvastam, hogy nagyon random tortenik a szamlanyitas, kb. 50% eselyed lehet. En epp ma nyitottam a Lloyds-nal. Tegnap besetaltam a munkahelyhez kozeli fiokjukba, es kaptam idopontot ma reggel 9.30-ra. Ma reggel szepen oda is mentem, de a bank akkor meg zarva volt, mert szerdan 10-kor nyitnak (facepalm). Szepen megvartam a 10 orat, 2 perc alatt sorra kerultem, es egy mosolygos szoke holgy leultetett egy kulon targyaloreszbe, ahol bemondasra elfogadta a cimemet, es az utlevelemet kerte csak, illetve meg kellett meg adni par adatot hasbol (otthoni cim, csaladi allapot, email, netbank jelszo)

    Mondtam, hogy nekem csak a classic account kell, de kaptam savings accountot is, meg £100 planned overdraft lehetoseget is. Szamlaszamom mar van, a kartya + pin kod + netbankos hozzaferes kb. 1 heten belul.
    Az egesz muvelet nem tartott tovabb, mint 15 perc, es vegig kedvesek voltak.

    Kettonk tortenetebol tenyleg arra kovetkeztetek, hogy valoban latszolag veletlenszeruen fogadnak el vagy haritanak, es mindenhol azt olvasom, hogy nyugodtan be kell menni egy masik fiokba is, akar 5-be, az egyik csak bejon.

    Ja, es nekem meg nincs NI szamom, mert csak 8-ara kaptam idopontot sajnos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák