Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • allodola23

    újonc

    Üdvözlök mindenkit! Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra! Csatlakoznék az előttem szóló néhány emberkéhez, akik szintén mostanában tervezik, hogy kimennek Angliába. Én is viszonylag "spontán" mennék, szóval el kéne vállalnom bármit. 1000 font, alap-középfok közti angoltudás megvan, más semmi érdemleges, amit a CV-ben fel tudnék tüntetni, novemberben államvizsgázok, de egyenlőre-nyelvtudás, és több pénz hijján-nem tudok szakmámban elhelyezkedni.
    Az lenne a kérdésem, milyen munkát javasoltok? Londonba abszolút nem szeretnék menni, inkább egy környéki nagyvárosra gondoltam, Cambridge, Bristol, Brighton...
    Az elsődleges számomra az anyagi túlélés, aztán jönne a nyelvtanulás, ha lenne pénzem, befizetnék nyelvsulira, és később akár összejöhetne a szakma is.
    Au-pairt javasoltak nekem, de azt annyira lutrinak érzem, hogy milyen családhoz kerül az ember, ráadásul hosszú távú szerződéssel ( 1 évet, de felet sem szívesen vállalnék el most perpill)
    Konyhai vagy szállodai munkára gondoltam...szerintetek? Jah, és december elején mennék, bízva abban, hogy tényleg vesznek fel a karácsonyi szezon előtt embert...
    Ráadásul nő vagyok :S:D

Új hozzászólás Aktív témák