Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aszpirin

    senior tag

    válasz kid46 #114019 üzenetére

    A legfontosabb, hogy - még mielőt kilépsz az iCloud-ból - a System Settings-ben a "Privacy and Security" -> "Location Services" alatt a "Find My"-t kapcsold ki. (sajnos a magyar megfelelőit nem tudom ezeknek, mert angolul használom a m,acOS-t, de megtalálod őket, ha kicsit tudsz angolul)
    Majd - ha lehet - törölj mindent a gépről, de legalábbis lépj ki az iCloud-ból és álítsd azt alaphelyzetbe (gyári viszaállítás). A folyamat nagyon gyors, tehát biztosan fizikailag nem töröl mindent, ezért én mélyformázás töröltem anno mindent, és újratelepítem az oprendszert, mielőtt eladtam volna (ez már régebben volt, egy 2009-es iMac-nél, mert azóta mindkét "levetett" gépem a családban maradt, szóval én csak alaphelyzetbe állítást végeztem azokon. Így az új felhasználónak olyan lesz (működés szempontjából), mint ha most jött volna ki a boltból, és a tárolón biztosan nem marad semmi a Te adataidból.

    Ha megvan már az új gép, akkor szerintem előtte Migration Assistant-tal (alapból fönn lévő applikáció, lényegében az oprendszer-disztribúció része) vigyél át mindent az újra, majd utána a föntiek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák