Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wins03

    csendes tag

    Sziasztok!

    1000H-mmal lenne egy kis probléma.. Miután bekapcsoltam, és eléri az "üzemi hőfokot", a ventillátor elkezd zúgni, ha a gép vízszintes helyzetben van (milyen más helyzetben is lehetne?..). A lényeg, hogy ha egy kicsit elmozdítom a gépet a vízszintesből mondjuk 30fokkal, akkor hirtelen megszűnik a zúgás, szóval tuti valami mechanikus dolog nincs jól összerakva.
    Belenyúlni nem akarok a garancia miatt.. Felhívtam az asust, mondták, hogy az asus online RMA-n töltsem ki az űrlapot, jön az "asus-futár", elviszi (Csehországban javítják/cserélik), és vissza is hoznak valószínűleg egy újat, mivel nem nagyon szoktak javítgatni..
    A félelmem az egészben az, hogy elolvastam a használati feltételeket, és idézem:

    "A notebookok és EeePC-k kijelzője akkor tekinthető pixelhibásnak, ha legalább 4 világos vagy 6 sötét hibás képpont található rajta. Javítás módja: TFT LCD panel csere."

    Szóval elképzelhető, hogy visszakapok egy "nem zúgós" eee-t, viszont ott figyel rajta 5 sötét pixel, és nem tehetek semmit??! Akkor nem biztos, hogy bevállalnám ezt a hercehurcát... Mit tanácsoltok?

    Más:
    Elég gyorsan gépelek, nem nagyon szoktam melléütni, viszont az eee-n gyakran előfordul, hogy egy billentyű leütésére 2 karakter jelenik meg (ugyanaz a karakter). Találkozott már valaki ezzel a problémával?

    Üdv,
    wins

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák