Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz BBéci #22203 üzenetére

    nekem pont nagyon bejön a mede8er film közbeni ugratása. a balra nyíl keveset lép vissza, a jobbra nyíl 2x annyit lép előre. így a balra nyíl pont akkor jó, ha nem hallottam valamit, annyit ugrik vissza, amíg megfogom a távot és megnyomom a gombot, a jobbra nyíllal meg nagyobbat lép előre (ha ki akarsz hagyni valami részt). a jobb-bal navigációval a fenti sávon be tudod pozicionálni, hova akarsz lépni, miközben megy a film, és aztán az OK-val oda is ugrik. a 9-es gomb alatti gombbal tudod lelassítani egészen a lejátszást, hogy a végén már kockánként megy. kockánként léptetni nem tudom tud-e, nem tudom ez valós igény lehet-e, hiszen ezeket filmnézésre szokták használni. persze tesztelésre hasznos lehet, de nekem sok év alatt még egyszer sem kellett ilyen (igaz, pornót nem nézek rajta, lehet hogy arra jó :D).
    az előre-hátratekerés olyan amilyen, nyilván nem tud egy 30 fps-es fullhd nagy sávszélességű adatfolyamot 300fps-el feldolgozni a processzor (10x-es tekerés), bár hogy őszinte legyek, én nem nagyon szoktam tekergetni a filmeket, mert nézem őket.
    a 3D képkitöltésről nem tudok nyilatkozni, simán lehet valós probléma, de a lejátszó 1 hónapja kapható, és ezen a firmware-en már csak bugokat javítanak, mert aztán jön a 2-es, gondolom az már tudni fogja ezt.

    elhiszem, hogy ha mást szoktál meg, ez kicsit furcsa lehet, de nekem pl. kifejezetten bejön a léptethetőség az előző lejátszóimhoz képest.

Új hozzászólás Aktív témák