Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dh66e

    veterán

    válasz Isual #33077 üzenetére

    "Viszont ez úgy látom "csak" USB 2.0-ás bemenettel bír. Ez akkor ugye nem gond, USB 2.0-val külső háttértárról bármit visz majd simán? BD25-50-nel is megbirkózik?"
    Ne aggódj menni fog usb2-n minden mi szem szájnak ingere.

    "Illetve látom, hogy beépíthető 3.5/2.5"-es HDD. Na most ez nálam gondolom tárgytalan, mivel én gépről a külső HDD által viszem az anyagot, de ennek mikor, hogyan lehet haszna, jelentősége?"
    Ennek akkor van jelentősége ha hálózatról másolsz filmeket(képeket zenéket) vagy magára a beépített vinyóra töltesz le filmeket,
    Ettől függetlenül másik alternatíva ha veszel egy külső 2.5" vinyót (pl.WD MyPassport,Elements ésatöbbiésatöbbi) amit könnyen cipelhetsz haverokhoz rokonokhoz stb és ezt is használhatód hálózati tárolásra letöltéshez vagy csak filmezéshez.

    Szóval legolcsóbb a WD Streaming alapfelhasználásra tökéletes lehet neked,aztán ott a Mede8er ami nagyobb tudású( nem csak a 3D miatt) ez ma a legjobban preferált készülék.Én az utóbbit venném vagy használtan egy Dune-t (Base,Prime) mert azok is megbízhatóak hiába régebbi típusok.
    Szóval hogy könnyebb legyen dönteni: Mede8er az ajánlatom( mondjuk az öt év gari miatt meg a támogatottsága miatt is meg végül is mindent tud ami ma elvárható szóval jövőre sem lesz kuka meg még jó pár évig.Olvass róla teszteket

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák