Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Multibit

    veterán

    válasz varázsgömb #39228 üzenetére

    A HTPC-t nem a "csúcsközeli", hanem a "kompromisszum mentes" kívánságodra írtam. A HTPC a legjobb out-of-box mp-hez képest teljesíti a kompromisszum mentes kitételt. Ha a sokoldalúság a legfőbb kívánalom, akkor kénytelen vagy HTPC-t építeni.
    Ha a plug-and-play játékosok bármelyikét nézed, mindig lesz valami jellemző, ami miatt kompromisszumra kényszerülsz. Hogy mást ne mondjak, manapság már nem kapsz újonnan full BD-menü támogatással mediaplayert.
    A minőség egy másik terület. Mostanában - ha minden igaz -, egy alternatív firmware-rel tiszteletbeli mediaplayerré avatott Oppo BD-játékos képviseli a minőségi csúcsot.
    BD3D igény esetén a Popcorn 400/410 a legjobb a pnp playerek között - a beszámolók szerint. Ha nem feltétel a BD3D támogatás, még ma is a régi vonal a legjobb választás, azaz használtan Dune Smart/Max/Duo illetve Popcorn A210 - szerintem.

    (#39229) devil-k:
    Hol írtam én, hogy tökéletes? A HTPC a leginkább kompromisszum mentes. Kellő hozzáértéssel - ami persze nem mindenkinél adott - abból lehet a legtöbbet kihozni, az lehet a legjobb ár/érték arányú megoldás. Így már elég szájbargós ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák