Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Technoman

    őstag

    válasz Alfajiri #53946 üzenetére

    Köszi a vicces javaslatot :DD
    Azért vicces, mert már így is kettő darabom van, egy droidos Venz V10-esem és egy Mede8er 600-asom. Nem szeretnék egy maszek lejatszo.hut nyitni:)
    Egyébként, a Med-del nincs is semmi bajom, mindent lejátszik, de tovább szeretnék lépni, s úgy látom, hogy a KODI erre, egy jó választás lenne.
    A Venz -mint utóbb kiderült- arra jó volt, hogy megismerjem a droidos oldalt is. A KODI nagyon bejött, de sajna az én felhasználásomnak az 1 GB RAM nagyon kevés, ezért csak 2 GB-s playa jöhetne szóba. S, mivel állandóan hálózatban másolgatok (letölt, majd a vinyóra átrak), ha már veszek, legyen gigabites is a LAN (Nincs NAS-om és nem is akarok!)
    Több fórumon, már javasoltak több típust is, de én ragaszkodnék a mo-i beszerzéshez és a helyi supporthoz is (pld akár fórum formájában is).
    Mivel nem szoktam 2 hetenként mp-t venni, mint más, szeretnék évekre tervezni (ha-ha-ha ;] ), ezért tart nálam jóval hosszabb ideig, egy ilyen vásárlása.
    Volt már "nevesített" playám is (Dune (cca 4 évig), de a jelenlegi kínálattal -főleg árban- nem vagyok kibékülve (nevetségesek a mostani Dune árak)
    Szóval, visszatérve az eredeti kiinduláshoz.....

Új hozzászólás Aktív témák