Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz ZolaBA #57555 üzenetére

    A Venz + LE vonal jó, nincs értelme a VXP-s dobozokkal foglalkozni, én élből kikapcsoltam ill. kikapcsolnám ha a szoftver teljesen kikapcsolható lenne, mert nekem nélküle jobb a kép, valahogy jobban "összerakott". A Mede8er valószínűleg azért szaggat, mert nem megfelelő a "kadencia", szinte biztos, hogy erről lehet szó, elvileg a Mede8ernek is elég kéne lennie erre a célra.
    és még1 kérdés a jártasaknak s905 és s905 között van-e képminőségben különbség? pl. venz kontra minix neo u1? - Android alatt azonos lejátszóval nincs, viszont a Minixen van saját fejlesztéső XBMC és az egy picit azért jobb, mint pl. az SPMC amit bármelyik eszközre telepíthetsz. LE alatt elvileg nincs, de itt is az a szitu, hogy Minixhez van "saját" dtb tehát bármi lehetséges. Két különböző kategória, én nagyon elégedett vagyok a Minixszel, "bárhol" tudok normális minőségben filmet nézni vagy zenáét hallgatni, legyen az Android vagy LE.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák