Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    Szegeny szaszlacinak tenyleg fel lett adva a lecke, de legalabb tudja, hogy ha tizdarabos megrendelest kap, akkor milyen megoldast valasszon.

    Nem akarok bezavarni a kepbe nagyon, meg tudom is, hogy senki nem nezi semmibe a kattogos kis szoropisztolyokat, de nekem olyan van. Azert ilyen, mert tenyleg nagyon ritkan hasznalom es olyankor is csak vizes lakkokat szoktam szorni vele. Sotet fedofestekkel, oldoszeressel nem is probalkoznek, mert felek, hogy az kudarcos lenne.
    Nem tudom, sikerul-e kepet idetennem, kb. ennyit tudok kihozni belole.

    Ez valami magyar vizes lakk, egyebkent amihez vettem anno a pisztolyt, az 20 liternyi szinten vizes lakk volt, Adler markaju , amit szerintem senki nem ismer, bar szerintem egy jo minoseget gyarto osztrak ceg. Legalabbis amivel dolgoztam toluk (nehany pac) az nekem nagyon bejott.
    Errol a Wagner pisztolyrol meg annyit kell tudni, hogy a legnagyobb teljesitmenyu volt, vagyis eleg draga volt, talan 40e Ft? es bizony a huszonegynehany liter lakk utan egyszer megadta magat az elektronikaja, amit majdnem huszezerert javitottak. Azt mondtak, peches vagyok, szoval nem tudom, hogy ennyire gyenge-e vagy en fogtam ki valami rossz darabot...

Új hozzászólás Aktív témák