Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Longeye #2108 üzenetére

    Ha jól értelmeztelek, akkor összecsukhatós, felhajthatós létrát szeretnél padfeljárónak?
    Ha azt, és csak méretproblémád van, akkor rendeld meg mondjuk Szilárdtól. Winner hívta fel a figyelmem a PHuvarra. Itt lentebb valahol adott is egy linket hozzá. Kocsik jönnek, mennek, szállítanak mindenfélét útbaesésileg - azzal hazafuvaroztatod.
    Vagy csak ezt az ajtót akarod jobban hőszigetelni? Ezt nem értem világosan.

    Most, hogy látom a fotót (mennyi sok drót! telefonközpont?), így egyértelmű lett ez a padlózás számomra. Ha hamarabb látom, akkor lebeszéltelek volna az alálécezésről. Ezekre a gerendákra mehetett volna egyből a padlódeszka. Azt hittem, hogy a padolás a gerendákkal színel odafent - szóval hogy a föld fent egy síkban van a gerendák tetejével, és attól félsz, hogy azt nyomja majd a behaljó léc, v deszka.

    Felhívnám a figyelmedet viszont arra, hogy pormaszkban dolgozz, és ne szegelj, hanem csavarozz a szigetelőanyag miatt. Ettől véres lesz a tüdőd, öregem. Ha nekem kellene csinálni, terítenék a szigetelésre egy nájlont, hogy kevesebbet szívjak. Nem vagyok egy finnyás alkat, de egyszer ettől besokalltam nagyon. Úgy égett a tüdőm, hogy azt hittem, megveszek.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák