Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Longeye #2129 üzenetére

    Nahh, most aludt el a srác.
    Nem volt időm napközben gép elé ülni.

    "Esküszöm, mintha élnének! "
    :DD van egy dumád! ;)

    "Nem fogom rögzíteni sem szöggel, sem csavarral, mert megtartja magát a saját súlyánál fogva. 4m-es deszkáknak már van annyi súlyuk szerintem."

    Ez is járható út, azonban két dologra hívnám fel a szíves figyelmedet:
    - Ha nem teríted a teljes felületet, akkor fékezés közben kimehet a lábad alól.
    - Ez a fa még nem állapodott meg. (magyarul még nedves, és vetemedésre erősen hajlamos) Ha ez megtörténik, és egy setét januári estén transzportálod a karácsonyfa díszeket, dobozos szaltó lehet belőle, aminek egyenes következménye, hogy a párod szipogni fog a sok kedves karácsonyfadísz romjai fölött, majd leszalad a garázsba, hogy felhozza a kocsiból az elsősegélydobozt, és ellássa vértől sziszegő volt vőlegénye nyílt sebeit.

    Szóval lehet, hogy mégiscsak üdvös lenne azokat a deszkákat legalább a két végén két-két csavarral odaszkrjúdrájverelni (egy csavar, hogy ne mozoghasson, egy pedig, hogy ne is vetemedjen.) Ez az egész szerintem nem tart tovább negyed óránál, és nem kerül többe ötszáz magyar királyi koronánál. (...és visszabontani is gyerekjáték...)

    Mégvalamit: Nincs ugye olyan kötés a tyúkbeleiden odafönt, ami később tüzet okozhat? Megfelelő keresztmetszetű drótok azok ugye? Biztosan látta villanyszerelő is! (Nehogy egy napon eszedbe jussak, hogy úgy kezdtük a beszélgetést, hogy én a tűzoltóbácsikkal riasztottalak el a nikecelltől.)

    [ Szerkesztve ]

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák