Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz mrcruiser #25907 üzenetére

    Nem mondtam én, hogy akkor tehát az AEG és a Bernardo sem nem ajánlott kategória. Az AEG-ben kurvajó, hogy hővédelem is van benne. Azért nekem a DW jobban tetszik, pláne annyiért.

    Van nekem egy Makita MLT 100-asom.Teljesen használható. Annak ellenére is, hogy a steller csak egy ponton rögzül. Mondjuk mindenképp jobb az általad linkelt összes gép stellerje ennél. Legjobban egy látszólag jelentéktelen dolog zavar benne. Az, hogy a hasítóék nem süllyeszthető az asztal alá. Ha letekerem teljesen a korongot, ez még mindig kiáll. Pedig falc vágáskor jó lenne, ha finoman be lehetne lőni, ugyanis ha már csak az egyik végén fix a steller, a másik végen ki szok tartani épp elég jól a hasítóék.
    Meg aztán nem 3,2 vastag vidiák járatosak bele, hanem csak 2,7. És ehhez van kalibrálva a hasítóék vastagsága is. Szélesebb laphoz az már vékony. És mint vékony, nem is olyan merev, mint ami egészséges lenne. Kicsit sajnálom én is, hogy beletetoválták a szép síkba gyöngybetűkkel, hogy nagyonmakita, de eddig még nem vettem észre, hogy ezt használat közben szidnom kellett volna. Inkább a tudat.
    Egyébiránt elég jól tudom használni, nem kaptam kevesebbet, mint amit vártam - nem is voltak túlzott elvárásaim persze.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák