Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz mrcruiser #25901 üzenetére

    Az a szénkefe csere tényleg gyanús.
    Én is azt javaslom, amit thyeby mond, kérdezd meg az eladót, hogy hajlandó-e abba belemenni, hogy szervizben ellenőriztesd a gépet és cseréltesd a szénkefét (otthon nyilván olcsóbb lenne...). ha rábólint, akkor valószínűleg nincs takargatnivalója, ha jön azzal a szöveggel, hogy neki nincs ideje ilyen macerákra, keresi a kifogást, akkor érdemes elfelejteni.
    Egyébként ti mit tekintetek kevés használatnak? Vagy szerintetek hány óra üzemtől kopik el egy szénkefe?

    Egyébként én szeretem ezt a TS250-t, de én kevéssé vagyok mérvadó, az idén jó ha ötször használtam...
    Egyébként szerintem van benne hővédelem, legalábbis szerintem a legolcsóbb barkács gépekben is van. Ha kell, megnézhetem a papírjait.
    Az egyébként látszik az asztallapján, hogy nagyjából mennyit használhatták. Azt is, hogy mennyit, meg mennyire durván vagy körültekintéssel. Az is sokat elárul, hogy milyen lap van benne, mennyire "elfogyott" fogakkal. Az enyémben például az eredeti lap van és még az sem volt élezve, sokat elárul a használtságáról. pontosabban a kihasználatlanságáról.

    Pár hónappal ezelőtt valamelyik fórumon vett valaki AEG asztali körfűrészt, tőle lehetne tapasztalathoz jutni. Én már csak arra emlékszem,hogy a gép súlya bizalomgerjesztő volt.

    De szerintem a Makita MLT100-ast sem kell leírni. Nagyon népszerű gép az, szinte biztos vagyok benne, hogy egy nagyságrenddel több fogy belőle, mint a drágább társaiból (kék Bosch, Metabo, stb.) Ha rosszat olvastál róla, az annak is köszönhető, hogy több vele a tapasztalat és persze mindig akad olyan igényes/kritikus felhasználó, aki negatívumokat ír róla. Mondom ezt úgy, hogy nekem sem tetszett rajta jó pár dolog és nem véletlenül nem azt választottam. De nem azért mert rossz, hanem mert papíron, paramétereiben zavaróan "túl jó".

Új hozzászólás Aktív témák