Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • L.Szilárd

    csendes tag

    válasz Vikusz77 #2614 üzenetére

    Üdv!

    Most utána néztem, az általad említet Perles gépeknek. Rájöttem valamire, hogy én már régen dolgoztam ilyen gépekkel. Még annó tanuló koromban a tanműhelyben. Nekem annó inkább barkács gépnek tüntek, de ki tudja. Most viszont ahogy nézegetem őket, nagyon AEG, Sparky formátumú gépek. Amik nem is annyira barkács gépek. Anno mikor dolgoztam velük, mondjuk nem sokat, meg azok vadonat új gépek voltak, egészen meg voltam velük elégedve. Egészen addig amíg az egyiket majdnem lefüstöltem. :) Mert úgyebár a kék füst nem jelent jót egy fúrógépnél. Szerencsére túl élt enegemet. :)) Röviden ennyi a tapasztalatom ezzel a márkával.

    Akkus fúróba viszont ajánlok egy jó márkát: Nekem legalább is nagyon bevált. Ez pedig a Milwaukee. Nekem csak egy akkus fúróm van ebből a márkából, de azt már közel tíz éve nyúzóm, és eddig egyszer kellett szervízelni. De ehez hozzá kell tennem, hogy dryvitolásnál, azzal furtam fel a hungarocelt a teljes házra, meg 12 fúróval, fúrtuk a 15-ös gerendát, és ínyencségeket csináltam, vele előtte. Ha jól emlékszem 10ezer alatt megúsztam a szervízt, a most már 150 ezer körül járó gépnél. Én anno 70ezer körül vettem, de megérte.

    Csáó!

    Csak faipari témában tudok segíteni. Sorry! :-) Nem vagyok programozó. Inkább majd én kérek SOS-t számítógépes ügyekben. :-P

Új hozzászólás Aktív témák