Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Vikusz77 #2712 üzenetére

    Huh, csak nagyon szűkszavú leszek - hullafáradt vagyok , napok óta hajnal kettőig hajtás, h az aug 20-i észbomlást kiszolgáljam.

    Most értettem meg, h mire jó a lágyindítás.
    Használtam egy mitabó dekorfűrészt, amin lágyindítás van. A tökömbe vágtam a kést, hogy mi a szarnak ez bele? Olyan lassú a munka tőle, h addig a fogammal kiharapgálom a mintát, míg ez az innováció elindul. Most DeWaltot használok, amin nincs lágyindítás, és ez így jobb.
    Aztán eszembe jutott, h én is jártam már úgy a nagy Makitával, hogy olyan erős a motor, hogy akaratosabb mint én. Mindig ott vágja, ahol ő akarja, nem ott, ahol én.
    Megjegyeztem ezt a boltban egyszer, hogy nekem az a gép azért nem jó, mert arrébb dobja az anyagot. Azt válaszolta a Makitaláma, hogy az azért van, mert nem rögzítem a saját rögzítőjével az anyagot, hiszen azért mellékelte a gyártó. De hát mondjuk kétezer lepkekerénél én kétezerszer csavirgáljam az a szuper rögzítőt ki, meg be?
    Nekem nem jutott ekkor eszembe, h ugyanez a gép lágyindítással pompás lenne. A boltosnak sem, pedig ha tudja mit csinál, azon a ponton fizettem volna a felárat azért a szolgáltatásért, és könnyen meggyőzhető lettem volna.

    Ez az adapter dolog nekem azért tetszik, mert ha kell, ráteszed, ha meg nem, akkor minek várni az indításra? De sose láttam még ilyet, nem tudom, h valójában mennyit ér meg, mit is tud? Na, és meddig?

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák